BURCU ARI

Burcu Kaytmaz Arı, 1978 Ankara doğumlu pop ve caz şarkıcısıdır. Eğitim hayatı boyunca, okul korolarında korist ve solist olarak görev almıştır. İlk profesyonel sahne deneyimini, tiyatro oyuncusu olarak, lise yıllarında gerçekleştirmiştir. 4 yıl boyunca, birçok oyunda rol almıştır. 17 yaşında sahnede şarkı söylemeye başlamış, solfej ve şan ağırlıklı, özel müzik dersleri almaya başlamıştır. Antalya ve İstanbul'da, Şenova Ülker, Nejat Dayıoğlu, Bilal Karaman gibi pek çok kıymetli müzisyenle birlikte çalışmış, büyük orkestralarda solist olarak yer almıştır. Bir çok farklı organizasyon ve otelde sahne aldığı yıllarda, pop şarkıcılığının haricinde, conversiyal müzik repertuarını da geliştirmiş, caz standartlarının yanı sıra, TSM ve THM eserlerinden de oluşan, yerli-yabancı çok geniş bir repertuar edinmiştir. ART'de kendi hazırladığı, müzik ve sohbet programını sunmuştur. 

Bu sırada Digiturk ve Millenicom şirket bayiliklerinde teknisyenlik ve yöneticilik yapmıştır. Genco Arı ile de tanışıklıkları, 2000 yılında aynı orkestrada çalışırken başlamıştır. 2003 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ,Müzik Bilimleri Bölümünde okumaya başlamıştır. Okulda Caz Orkestrası ve Eğlence Müziği bölümünde okurken,4 yıl boyunca Antalya Devlet Operası solist tenorlarından, klasik şan eğitimi almıştır. 2011 yılında Genco Arı ile evlenmiştir. Profesyonel olarak  yer aldığı ilk albüm ''Müslüm Gürses Baba Şarkılar''dır. Bu albümde ''Ölürüm O Zaman'' isimli, aranjesi Genco Arı'ya ait olan eseri seslendirmiştir. 

İlk solo albümü, Genco Arı'nın müzik yönetmeni ve aranjör olarak yer aldığı ''Seyyah'', 2013 yılında yayınlanmıştır. Albüm, Murat Beşer, Kürşat Başar, Naim Dilmener, İskender Paydaş ve Ercan Saatçi gibi müzik eleştirmenleri ve prodüktörlerden çok güzel övgüler almıştır. İlk klip ''Masal'' adlı şarkıya çekilmiştir. Albümün lansman konseri, Genco Arı orkestrası eşliğinde, Nardis Jazz Club'da verilmiştir. En son performansları, 29 Ağustos 2014 'de, Aliağa Caz Günleri kapsamında, Genco Arı&Burcu Arı konseri ve 1 Kasım 2014 Fulya Sanat Merkezi Genco Arı konserinde gerçekleşmiştir.Eşiyle birlikte kurdukları, GNC Müzik yapım stüdyosunda, genel müdürlük, süpervizörlük, menajerlik ve vokal koçluğu görevlerini sürdürmekte ve özel şan dersleri vermektedir.

Sahne, stüdyo ve özel derslerde Genco Arı'nın asistanı ve öğrencisi olarak çalışmalarına devam etmektedir.Halen Yaşar üniversitesinde Pop Vokal ve Caz Vokal,Aliağa Belediye Konservatuarında Şan ve Nefes Tenikleri dersleri vermektedir.Yoga, dağcılık, felsefe ve nefesle terapi özel ilgi alanlarıdır.
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
BURCU ARI, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ