BABA ZULA

1996 yılında İstanbul'da doğan Baba ZuLa , kurucu üyeler Levent Akman (kaşık, vurmalı çalgılar, makineler, oyuncaklar), Murat Ertel (elektrikli saz ve diğer telli çalgılar, vokaller, osilatörler, theremin), darbuka ve perküsyon oyuncusu Ümit Adakale, Elektrik ud ve vokal üzerinde Periklis Tsoukalas .

Baba ZuLa gitmek , hayranlarını sağlamak için büyük çaba eşsiz canlı şov deneyimi. Ritüel benzeri performansları, genellikle göbek dansçıları, ayrıntılı kostümler, şiir, tiyatro ve canlı çizim içeren, disiplinli sanat görsellerinin bir karışımıdır ve izleyicilere görsel-işitsel bir şölen sunar. Darbuka, elektrikli saz ve kaşık gibi oryantal enstrümanları elektronik ve modern seslerle karıştırarak, BaBa ZuLa kendi istanbul psychedelia denilen bir ses yaratır . Bir ney geçmiş Sufi-İslam geleneğini temsil edebilirken, bir klarnet Türk çingenelerinin müziğinin sembolüdür - tahta bir kaşıkla birlikte bir elektrikli saz müzikal olarak hizmet edebilir Anadolu'dan İslam öncesi, şamanik zamanlara kadar uzanan Türk müzikal köklerine pusula günümüz İstanbul'una kadar uzanmaktadır. Biri “Oriental Dub” gibi bir cümle duyduğunda akla gelebilecek seslere rağmen

Baba Zula en müzik gerçeği de Psychedelic İstanbul Rock'n Roll-o şekilde rulo batılılar geç 60'lı yılların rock çağ beri çok sık duymamış .Onlar olan rakipsiz ustaları 21. yüzyıl Türk psychedelic müzik Baba ZuLa payıyla onların mirası müzikleriyle, İstanbul'dan doğan ve İstanbul'un anılarından etkilenen bir müzik, geçmiş nesillerden onlara geçti.


Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
BABA ZULA, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ