BERKSAN

Berksan, 1979 Ankara doğumlu. Müziğe ilkokul üçüncü sınıfta başladı. Babasının müziğe olan ilgisini keşfetmesiyle, Ankara Radyo Evinin açtığı bir sınavla, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosuna girdi. Özgen Gürbüz yönetiminde beş yıl çocuk korosunda çalışmalarını sürdürdü. Daha sonra Tuncay Yalın"dan şan dersleri almaya devam etti. Solo olarak ilk sahne deneyimini Ankara"da Cabare adlı gece klübünde yaşadı. Birkaç yıl sonra yine aynı klüpte istek üzerine sahneye çıktı ve sonrasında ise İstanbul"a doğru yola çıktı.
O gece kendisini dinleyenler arasında, kendisini bu hayali için cesaretlendirecek ve teşfik edecek olan Fatoş Çinkitaş"la tanıştı. Macerası böyle basladı...

Bundan yaklaşık iki hafta sonra şu anki prodüktörü Metin İlhan"la tanıştı. Tabi herşey göründüğü kadar kolay olmadı. Ama Berksan kararını vermişti ve İstanbul"a yerleşti. Albümde bulunan şarkıları hazırladığı süre içerisinde yaklaşık iki yıl boyunca büyük bir klüpte vokal olarak çalıştı. Sonrasında stüdyoda uzun ve meşakatli bir çalışmanın arkasından Çilek albümü piyasaya çıktı.

ALBÜMLERİ

Çilek - Eylül 2003

Kalbime Dönüyorum - Mayıs 2005

Bay Bay - Haziran 2007

Zaaf - Şubat 2009

Su - Mayıs 2011

6 - Haziran 2016

Derleme albümler

Aşka - Mayıs 2017

Remiks albümler

Beni Seviyor (2010)

EP'ler

Oh Oh - Ekim 2013

Haberi Var mı? (feat. Hande Yener) - Eylül 2014

Single'lar

Öpüşelim mi? - Mayıs 2006

Onlar Bilmez - Mart 2015

İyi Ki Doğdun İyi Ki Varsın - Nisan 2015

Ben - Şubat 2018

Yok Öyle Dünyam - Temmuz 2018

Sakin - Ocak 2019

Yeni Biri (feat. Turaç Berkay) - Mayıs 2019

Darmaduman - Mayıs 2020


Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
BERKSAN, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ