Bir Konser Organizasyonunu Nasıl Gerçekleşir?

Konser organizasyonlarında öncelikle Sponsor firma ile iletişime geçerek konser tarihi, yeri ve zamanı belirlenir. Konseri düzenlenecek olan sanatçı/sanatçılar ile görüşmelerimiz başlar. Ekibimiz tarafından yapılan bütçe ve organizasyon planlamalarımız dan sonra sponsor firmaya sunumumuzu yaparız. Konser tarihinde meydana gelecek hava koşullarını meteroloji ile birlikte takip eder gereken önlemleri alırız.

Konser alanının güvenliği için gerekli başvuruları yaparız. Konser iştirakçilerinin 3. Şahıs mali mesuliyet sigortası, sigorta firması koşulları altında düzenlenir. Doğal afet, deprem, su baskını gibi durumlar için “ konser iptal sigortası” düzenlenerek doğabilecek zararların telafisi ile ilgili önlemlerimiz alırız.

Gala Organizasyonu; En trend mekanları yaratıcı tasarımlarımızla bütünleştirerek davetlerinizi eşsiz bir eğlenceye dönüştürüyoruz.Sanat ekibimiz güncel konseptleri  dekor,animasyon,ışık ve görüntüler  ile harmanlayarak sizlere mükemmel mekanlar yaratıyor.

 Kutlama OrganizasyonuÖzel günlerinizde sizlerleyiz. Hepimiz şu hayatta bir gün ‘Özel’ olmak istiyoruz.İşte bu günlerde tecrübeli ve kreatif bir ekiple çalışarak gününüzün keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Dj Organizasyonu; Düğün, Kına Gecesi, Doğum Günü Partisi, Konsept Partiler ve hayatınızda tekrarı olmayacak  özel günlerin mükemmel bir anıya dönüşmesi için doğru yerdesiniz. Türkiye’nin ve Dünya’nın en başarılı Dj’leri ile hizmetinizdeyiz.

Sahne/ Ses /Işık sistemleri (Teknik Rider); Profesyonel ekipman ve başarılı takım çalışmamız sonucunda mükemmel hizmet sağlarken, birçok uluslararası festivallere, spor aktivitelerine ve büyük organizasyonlara imzamızı gururla attık. Yurtdışı yenilikleri ve gelişmeleri takip eden teknik kadromuz ile Türkiye’de İlk’leri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ