KAMUFLE

Basri Fırat Bayraktar, bilinen adıyla Kamufle 29 Temmuz 1988 tarihinde İstanbul'da doğdu. Hiphop kültürüyle ilkokul çağında tanışan Kamufle uzun yıllar çeşitli basketbol ve futbol kulüplerinde profesyonel sporculuk yaptı. 2004'te ilk amatör kayıtlarını yapan Bayraktar, kırka yakın şehirde birçok Hiphop Jam, festival ve organizasyonlarda sahne alan Kamufle, 2012 yılında Hiphoplife.PRO ve Pasaj Müzik ortaklığında ilk yasal albümü Olumsuzluklar'ı dijital ortamda dinleyicilerine sunma imkânı buldu.

Olumsuzluklar albümünün çıkışından hemen sonra ikinci yasal albümü Hayale Daldım için kolları sıvayan Kamufle, 2013 yılının son günlerinde başarılı şarkıcı Gökçe ile yaptığı Sittin Sene adlı parçayı single formatında yayınlayarak, müzik piyasasında adından sıkça söz ettirdi. Can Sarcan imzası taşıyan Sittin Sene klibi dinleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Kamufle, bu başarısını Düzce Üniversitesi MESDA Ödülleri'nde aldığı "En İyi Single" ve "En İyi Düet" kategorisindeki ödüllerle süsledi.

Üç yıllık bir emeğin ve çalışmanın sonunda Hiphoplife.PRO ve Pasaj Müzik etiketiyle raflarda yerini alan Hayale Daldım albümü, Kamufle'nin ilk market ve ikinci bandrollü albüm olma özelliğini taşıyor. 11 parçadan oluşan albümde Kamufle'ye başarılı şarkıcı Gökçe, Aslı Güngör, Bilge Kösebalaban, Softa, Moral, Allâme, Pit10, Sahtiyan, Sansar Salvo, Da Poet ve Patron eşlik ediyor.

Albümün ikinci video klibi, çıkış parçası "Bir Yolunu Bul" isimli şarkıya Murat Joker yönetmenliğinde çekilen Hayale Daldım albümünün prodüksiyonu ise Da Poet'e ait. Ayrıca Kamufle Gökçe'nin yanı sıra başka pop şarkıcılarıyla da çalışmalarda bulundu.

 Albümleri:

2008      Dutoserebrum Sokrat ST ile ortak mixtape albüm.
2010      S.O.N   Rolo albüm
2011      Gravür  Red ile ortak albüm
2012      The Funk Solo albüm
2012      Olumsuzluklar Solo albüm
2015      Hayale Daldım Solo albüm

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
KAMUFLE, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ