EDA BABA

Eda Baba, 31 Ocak 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Eda ve soyadı Baba'dır. Eda Baba, üniversite eğitimine ilk olarak İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde başladı, ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema bölümünde okudu.

Çeşitli şarkılara getirdiği yeni yorumlarla ve YouTube'da yayınladığı videolarla birlikte solo konserlerine devam eden Eda Baba, 1.71 metre boyunda, 58 kilo ve Kova burcudur.

45'lik cover'ları ile tanınan Eda Baba, Eski Bando grubunun solisti ve kurucu üyelerindendir. Eski Bando grubunda 10 yılı aşkın solistlik yaptı, konserler verdi ve albümler çıkardı. 2014 senesinde ilk albümleri Renkli Şeyler ile müzik piyasasına giriş yaptı.

Eda Baba, yine 2014 yılı içerisinde “Köpek” isimli sinema filminde konuk oyuncu olarak yer aldı ve bu film için özel bir şarkı seslendirdi. 2016 yılında ise “İstanbul Beyrut Paris” isimli albümünü müzikseverlerle buluşturdu.

Albümleri:
2016 – İstanbul Beyrut Paris
2014 – Renkli Şeyler      

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
EDA BABA, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ