ZEYNEP BASTIK

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de doğdu.Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşındı ve orta okul ve liseyi burada tamamladı. 2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başladı. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı.

Bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer aldı. Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç'ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç'ın desteğiyle ilk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında yayınladı. Ardından Dalkılıç'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti.

Rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakaladı. Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın isimlerin şarkılarını seslendirdi ve YouTube üzerinden yayınladı. Bu coverlar tanınmasında etkili oldu.

 Anıl Piyancı ile birlikte 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru Mu?" isimli bir single yayımlandı. Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerde rol aldı.

2019'da Adidas'ın 2020'de ise Elidor'un reklam yüzü oldu.

Single'ları
2014: "Fırça"
2017: "Şahaneyim"
2019: "Her Yerde Sen"
2019: "Bırakman Doğru Mu?" (Anıl Piyancı ile)
2019: "Mod" (Mustafa Sandal ile)
2020: "Uslanmıyor Bu"
2020: "Çukur"
2020: "Her Mevsim Yazım"

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
ZEYNEP BASTIK, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ