HAKAN AYSEV

Tenor Hakan Aysev Ankara'da mezun olduktan sonra 1987 yılında o son konseri tanıtıldı '6. Uluslararası Hans Gabor Beldevere Singing Competition' ve layık 'en iyi genç şarkıcı' katıldı 1981 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'nda ilk opera ilk yapılan Devlet Konservatuvarı, o da sanatçı 1988 yılında turneye Almanya ve Hollanda'ya gitti Veinna taşındı ve Mozart'ın Cosi Fan Tutte operası performansa 'Ferrando' yaptığı uluslararası yaptı. 
 
tenor 1989 yılında Haydn 'Acis' opera ve Offenbach 'Les Bavardes' operasında başrol seslendirdi ve aynı yıl Eylül 1989 yılında Viyana Devlet Operası katıldı, Hakan Aysev R.Strauss en 'Rosenkavalier ilk tenor rolünü canlandırdı Aralık 1989 yılında 'operası.
 
O Luciano Pavarotti öğrencisi olunca 1990 itibariyle, o Viyana Devlet Operası'nda bir başka önemli zaferini attı. Daha sonra, o Viyana Devlet Opera kalıcı sanatçı olarak terfi. Hakan Aysev çok nedenle insanlar "Türk Pavarotti" olarak onu aradım Luciano Pavarotti benzer.
 
tenor sonra Koblenz Devlet opera katıldı ve bir yıl sonra Katia Ricciarelli ile bir opera gala konserini 1991 yılında birçok eser oynadı.
1995-1997 yılları arasında, o Darmstadt Devlet Opera önemli roller oynadı. Mart 1997, o Norveç'te 'Rigoletto'nun' operası çıktı ve aynı yıl Fransa'da 'Carmen' operası üzerinde oynadı. İlerleyen yıllarda, Hakan Aysev konuk sanatçı olarak Düsseldorf, Texas, Basel, Bern, Heilderberg operalarda rol
O Frankfurt'ta 1998 yılında yapılan bir 1997 yılında albüm 'Verdi / Requiem' ve ikinci kayıt kaydedildi. Aşağıdaki ayda o Fransa'da ve Basel 'Othello' opera 'Wozzeck' operasında yer aldı. 
 
1999 yılında, Tenor Hakan Aysev Türk rock müzik grubu 'Bulutsuzluk Özlemi' Rock-Opera gerçekleştirilen ve 'Ağrı Dağı Efsanesi' filminde oynadı sonra Tiflis Senfoni Orkestrası eşlik Türk Singer 'Nilüfer' ile sahneyi paylaştı ve O solist olarak 5. ve 6. Bilkent Uluslararası Anadolu Müzik Festivali gerçekleştirildi. 
 
2000 yılında - 2002, o genel müdür ve sanat yönetmeni olarak İzmir Devlet Opera ve Balesi çalıştı. 
 
2005 yılında, o 'Buenos Aires Teatro Colon'da König Kandaules' opera oynadı ve Barselona Senfoni Orkestrası ile Beethoven'in 9. Senfonisi seslendirdi.
 
Şimdi, Tenor Hakan Aysev, bir sanatçı olarak, İstanbul Opera ve Bale çalışmaları devam ediyor.

Eğitimine 1981 Yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'nda başladı. 1987'de 6. Belvedere Şan Yarışması'nda En İyi Genç Şarkıcı alarak nihai konserine Atalay da katıldı ödülünü. 1988'de mezun olduktan Sonra Viyana'ya gitti ziyaretinde Mozart'ın Cosi Fan Tutte Operasındaki Ferrando rolu Ile Avusturya, Hollanda Almanya'da turneye çıktı.1989 yılının temmuz ayinda Salzburg Festivali Kapsamında Haydn'ın Acis Galatea ettik, Offenbach'ın Les Bavardes A.Ş. operalarında başrolü seslendirdi. Eylül ayinda ayinda Viyana Devlet Operası'na Giren sanatçı, Cardio yıl aralık R.Strauss'un Rosenkavalier operasındaki tenor rolu Ile sahneye ilk kez çıktı. 1990 Yılında Viyana Devlet Operasının Kadrolu sanatçısı oldu. Bu arada Luciano Pavarotti'nin ögrencisi oldu. Zaten Luciano Pavarotti'ye benzediği Click Türk Pavarotti Olarak anılmaktadır. Koblenz Devlet Operasına katıldı 1991 Yılında birçok eserde rol aldı ettik.
1992'de Katia Ricciarelli Ile opera-gala konseri verdi. 1995-1997 Yılları Arasında Darmstadt Devlet Operasında Rolleri üstlendi majör.
 
1997'nin Mart ayinda Norveç'te Rigoletto, ağustosta Fransa'da Carmen operalarında sahneye çıktı. Sanatçı Bugüne Kadar Düsseldorf, Texas, Basel, Bern, Heilderberg operalarında da misafir sanatçı Olarak yer aldı. AYRICA 1997'de Verdi / Requiem'in CD kaydını Yaptı.

1998'de Frankfurt'ta Ikinci CD kaydını Yaptı. Fransa'da Wozzec yer aldı, operasında. Basel'de Othello yer aldı.Bulutsuzluk Özlemi Ile kaya-opera konserini gerçekleştirdi operasında. 1999'da Nilüfer Ile sahneye çıkan Aysev, AYRICA Tiflis Senfoni Orkestrası Ağrı Dağı Efsanesi'nde rol aldı, eşliğinde. 5. ziyaretinde 6. Bilkent Anadolu Müzik Festivali'ne solist Olarak katıldı. 2000-2002 yıllarında İzmir Devlet Opera Balesi'nde Müdür Genel Sanat Yönetmenliği Yaptı A.Ş. ettik.
 
2005 Yılında Buenos Aires Teatro Colon'da König Kandaules operasında başrol oynadı. Barcelona Senfoni Orkestrası Beethoven'ın 9. Senfoni'sini seslendirdi eşliğinde.
 
Hakan Aysev Halen İstanbul Opera Balesi sanatçısı A.Ş. Olarak gorevini sürdürmektedir. 
 
Hakan Aysev, halen İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçısı olarak görevini sürdürmektedir. 2007 yılında Show TV'de yayınlanan Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada Serap Ezgü'nün koçluğunu üstlenmiştir. Ayrıca 2008 yılından beri Haliç Üniversitesi'nde öğretim görevlisidir.

Albümleri:
2003 - Aria ve Napolitenler (Bilkent Senfoni Orkestrası, Şef: Maciej Niesiolowsky) 
2006 - İnci Avcıları
2009 - Böyle Aşk Olmaz
2010 - Aşk Senfonisi
2015 - Peki Ne Yapalım?
2016 - Mutlu Aşk Şarkıları (Anjelika Akbar ile)

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
HAKAN AYSEV, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ