DOLAPDERE BINGGANG

Grup ilk olarak enstrümental bir proje olarak kurulmuştur. Grubu oluşturan altı Dolapdereli İsmet Uraş, Samet Uraş, Ceyhun Darıcı, Semih Bekem, Volkan Kırıkkulak ve Şükrü Tırkış Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Kibariye gibi ünlü şarkıcıların arkasında çalmıştır. Rock şarkılarını Roman havasıyla yorumlama fikri ise grubun eski menajeri Önder Ulugür'e aittir. Ulugür ve grup üyesi Bekem askerde aynı orkestrada çalmış ve bu fikrin temelleri orada atılmıştır. Bekem, daha sonra çocukluk arkadaşlarına bu teklifi götürmüştür. 

Emir Yeşil(Vokal), Gökay Süngü (müzik yönetmeni, Klavye), İrfan Keçebaşoğlu (bas gitar), Mustafa Olgan (kanun), Yusuf Çalkan (keman, ud), Hasan Gözetlik (klarnet, trompet, trambon), Memduh Akatay (perküsyon) ve Hüseyin Ceylan (perküsyon)'dan oluşan müzik performans grup hali Gökay SÜNGÜ ve Önder ULUGÜR tarafından oluşturulmuştur.[Sonraları gruba “Özge Tezcanlı ve Sinan Alper Gerçel” gruba dahil olmuştur. Çıkan ilk albümleri sekiz hafta boyunca listelerde bir numara olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Grup, toplamda dört albüm çıkarmış, Türkiye ve dünyada üç yüz elliden fazla konser vermiştir. Grup Coca Cola, Microsoft, Belvedere Vodka, Hürriyet, Petrol Ofisi Air, Efes, International Press Institute ve Fenerbahçe gibi büyük markaların organizasyonlarında yer almıştır. Dünya çapında İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya’da da birçok kez konser vermişlerdir.
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
DOLAPDERE BINGGANG, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ