DUMAN

İlk albümleri "Eski Köprünün Altında"yı 1999 yılında çıkartan Duman, daha önce "Mad Madam" adlı grupta beraber sahne alan Kaan Tangöze (vokal/gitar) ve Ari Borakas (bas) ikilisine, Batuhan Mutlugil (gitar) ve Alen Konakoğlu’nun (davul) katılmasıyla kuruldu. İlk albümle beraber özellikle sahne performansına ağırlık veren grup, kısa sürede kendine sadık bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı.

2002 yılının Ekim ayında piyasaya sürülen “Belki Alışman Lazım” adlı ikinci albüm kayıtları, özellikle çıkış parçası "Bu Akşam" ve “Herşeyi Yak” coverıyla, Duman’ın Türkiye çapında tanınan bir rock grubu haline gelmesini sağladı. Türkiye’nin pek çok şehrinde konserler vererek hayranlarıyla buluşan Duman, bu performanslarını yansıtan ve Bostancı Gösteri Merkezi’nde kaydedilen konser albüm ve DVD'si çıkarttı.

2005'in Temmuz ayında piyasaya çıkan 3. albümleri, albüme ismini veren "Seni Kendime Sakladım" ve bir Ari parçası olan "Aman Aman"la büyük beğeni topladı. Bu arada grubun “İstanbul" parçası Fatih Akın'ın İstanbul'un seslerini anlatan "Crossing the Bridge" belgeselinde kendisine yer buldu. Grup elemanlarından Kaan, Batuhan ve Alen’in askerliklerinin de araya girmesiyle stüdyo çalışmalarına bir süre ara veren grup, şimdilerde dördüncü albümleri için kolları sıvamış durumda. 2008 yılında Avrupa ve Amerika’da konserler veren Duman’ın, yeni albümü 18 Mart 2009 tarihinde SONY MUSIC etiketi ile Duman 1 ve Duman 2 olmak üzere raflardaki yerini aldı.

Grup daha sonra 12 Eylül 2013 tarihinde 13 parçalık Darmaduman albümünü çıkardı. İlk klip söz ve müziği Ari Barokas'a ait olan "Yürek" isimli şarkıya çekildi. İkinci klip söz ve müziği Kaan Tangöze'ye ait olan "Melankoli" isimli şarkıya çekildi. Klip gösterişsiz olması nedeniyle "Grubun parası bitti" gibi eleştiriler aldı. Üçüncü klip söz ve müziği Batuhan Mutlugil'e ait olan "Öyle Dertli" isimli şarkıya çekilmiştir.Ayrıca grubun solisti ,Kaan Tangöze ilk solo akustik albümü olan "Gölge etme" albümünü 1 Ekim 2015 tarihinde piyasaya sürdü.

Grup üyeleri
Kaan Tangöze - Vokal, Gitar
Batuhan Mutlugil - Gitar, geri vokal
Ari Barokas - Bas gitar, geri vokal
Mehmet Demirdelen - Bateri

Albümleri:
Eski Köprünün Altında (1999)
Belki Alışman Lazım (2002)
Konser (2003) 
Bu Akşam (2004) 
Seni Kendime Sakladım (2005) 
En Güzel Günüm Gecem 1999-2006 (2007)
Rock'n Coke Konseri (2 Eylül 2006) (2008)
Duman I (2009)
Duman II (2009) 
Canlı (2011)
Darmaduman (2013) 

Düet Albümler
İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek (albüm) (2005) 
Yakup & Kaan & Batuhan - Karanlıkta (2006) 
Sınav Soundtrack (2006) 
Bulutsuzluk Özlemi 20 Yaşında (2007) 
İstanbul Sensin (2010) 
Orhan Gencebay ile Bir Ömür (2012) 

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
DUMAN, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ