BADEM

BADEM 1995’;te BÜMK(Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü) korolarında tanışan Mustafa Kemal Öztürk ve Barış Bahçeci, Devrim Ünay adlı arkadaşlarıyla isimlerinin baş harflerinden oluşan Badem (BArışDEvrimMustafa) adıyla bir vokal topluluğu olarak kuruldu.

Bundan sonraki yıllarda üniversite şenliklerine katılan grup zaman içinde yeni üyelerin katılımıyla son halini aldı. Badem grubu Mustafa Kemal Öztürk (Vokal, piyano), Barış Bahçeci (Vokal, gitar, perküsyon), Mert Özdemir (Gitar, banço, mandolin, vokal), Doğaç Başaran (bas gitar, vokal) ve Emre Yıldız’;dan (davul, perküsyon) oluşmakta. 

Taşoda Ses Tasarım & Müzik Prodüksiyon firmasıyla 2004’;te sözleşme imzaladıktan sonra stüdyoya giren grup, ilk albümünü ekim 2005’;te Sony BMG Music Türkiye’;den çıkardı. Karacaoğlan’;ın şiir yorumlarıyla tanınırlar.

Şarkıları

Badem Ağacı
Elif
Geceyedir Küsmelerim (İlhan Şeşen)
Hayaller
Kalpsiz (Özlem Tekin)
Kara Değil Mi
Sen Ağlama
Sensiz Olmam
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
BADEM, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ