ZEYNEP MAHSUR

Zeynep Mansur, 22 Nisan Ankara doğumlu… 
2000 yılında Ankara’da başladığı müzik hayatını, İstanbul’a taşıyarak, ilk albümü “Beyaz Sevdaları”,  ardından “Yüzde Yüz Severim”, “Sen Nasıl İstersen” ve son olarak “Yudum Yudum” albümlerini yayınladı…Her albümünde farklı soundlarla fark yarattı. Hazırladığı yeni çalışmasında kendi sözlerine de yer vermeyi planlıyor.

Sahne performansına, yazdığı kitapları da ekleyen Mansur,

ilk olarak “Sarı Saçlarımı Kestim” isimli düz yazılardan oluşan bir kitap çıkardı. Ardından, “Platonik Bir Aşk” ve “Gidiyorum Bu Aşktan” isimli romanları yayınlandı. Son olarak “Ben Erkek Olsaydım” isimli ilişkilere yönelik kitabı çıktı.

Şu sıralar “Sonbahar” ismini verdiği romanını yazmakta…

Şarkıcılığın çocukluk hayali olduğunu ve şu an hayalini yaşadığını söyleyen Mansur, şarkıcılığın yanı sıra yazarlık, modellik, oyunculuk, sunuculuk gibi bir çok farklı sektörde başarılı işlere imza attı…

Mansur, gerek yeni albümü “Yudum Yudum” la, gerekse farklı klip çalışmalarıyla, müzik alanında farkını ortaya koyarken, değişik platformlarda, sevenlerine, yeni sürprizler yapmak için hazırlık içinde.
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
ZEYNEP MAHSUR, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ