TUĞBA EKİNCİ

1977 yılında Kars´ta dünyaya gelen Tuğba EKİNCİ dört kişilik çekirdek bir ailenin kızı olup, annesi Havva EKİNCİ Konya Selçuk Üniversitesi Hemşirelik bölümü mezunu, babası İTÜ İnşaat Mühendislik Fakültesi mezunudur. Ablası bir çocuk annesi olup ev hanımıdır.

Tuğba EKİNCİ, liseden mezun olduktan sonra ailesinin uygun görüp evlendiği hepimizin yakından tanıdığı sanat ile iç içe olan ÖZBİLEN ailesinin desteği ile eski eşi hem müzisyen hem basketbolcu Fatih ÖZBİLEN ile her gittikleri ilde yapımcı ve yönetmenler tarafından dikkatleri üzerine çekmeyi başarıp tüm aldığı teklifleri değerlendirmiştir.

 Bunların başında modellik, sunuculuk, oyunculuk ve süpriz şekilde hepimizin hayranlıkla dinlediği "O ŞİMDİ ASKER" adlı şarkı ile sahnelere ilk adımını sağlam bir şekilde atmıştır.
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
TUĞBA EKİNCİ, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ