ROBER HATEMO

Rober Hatemo;
25 Aralık 1974, Çanakkale Ermeni asıllı Türk fantezi-pop müzik şarkıcısı...
Hayatı;
"Esmer" adlı ilk albümünü 1997 yayınladı. "Sen Farklısın" adlı ikinci albümünü 1998 yılında, "Azılı Bela" adlı üçüncü albümünü ise 2000 yılında yayınladıktan sonra müziğe üç yıl ara verdi. 2003 yılında "Aşksız Prens" isimli 4.stüdyo albümünü piyasaya sürdü. En çok ses getiren albümü olarak adlandırılabilecek olan "Sihirli Değnek" adlı beşinci albümünü 22 Aralık 2006 günü Avrupa Müzik etiketiyle yayınladı ve bu albümden 3 video klip çekti. Özellikle orijinali bir Yunan bestesi olan "Senden Çok Var" ile bir Arap şarkısından uyarlanan "Beyaz Ve Sen" radyolarda ön plana çıkmayı başardı...
Diskografi Albümleri;
• Esmer (1997)
•Sen Farklısın (1998)
•Azılı Bela (2000)
•Aşksız Prens (2003)
•Sihirli Değnek (22 Aralık 2006)
•Mahrum (2010)
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
ROBER HATEMO, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ