Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını üzdü!

29.11.2014


Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura dizisinin bitmesiyle birlikte hayatı ve kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı. Amerika’ya yerleşmeyi planlayan Tatlıtuğ’un Los Angeles’ta yeni bir hayata başlayacağı öğrenildi.
 
Uçakta fotoğraf çekip paylaştı
 
Hollywood’da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek isteyen ünlü oyuncu Amerika'ya gideceği yönündeki haberleri yalanlamadı. Tatlıtuğ, akşam saatlerinde de uçakta çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafta bıyıklarını kesen yakışıklı oyuncunun yeni imajı da dikkat çekti.
 
Reklam çekimlerine devam ediyor
 
Uzun bir süre dizilerde yer almayı düşünmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, sadece anlaşmalı olduğu bankanın Reklam filmlerinin çekimleri için Türkiye’ye gelecek. Ünlü oyuncunun bu kararı almasındaki en büyük etkenin geçtiğimiz yaz Amerika’da uzun bir tatil yapmış olması gösteriliyor.
 
Amerika'yı seviyor
 
Ülkeyi çok seven ve Amerikalı yapımcılarla temasları da olan Tatlıtuğ, Oscarlı aktör Russell Crowe’dan da oyunculuğuyla ilgili övgü almıştı. Crowe, film çekimi için Türkiye’ye geldiğinde görüştüğü Tatlıtuğ için “Hollywood’da oynar” demişti.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını üzdü! / kıvanç tatlıtuğ
kıvanç tatlıtuğ
Etiketler: Kıvanç Tatlıtuğ
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ