İlhan Şeşen Boğaz'ın sularını ısıttı !

2.01.2016

Sanatçı organizasyon planlamasını Benjamin Kaya Production 'nun üstlendiği, Boğaz'ın Muhteşem manzarası, Şef Çiğdem Alagök'ün hazırladığı spesiyal yeni yıl menüsü ve Usta müzisyen ilhan Şeşen' in etkileyici performansıyla sahne aldığı Karaköy Sardunya yeni yıla bambaşka girdi.


İlhan Şeşen'in dillere pelesenk olan şarkıları hayranlarının katılımıyla birlikte boğaz'ın sularını ısıttı.

Soğuk ve karlı hava dolayısıyla bir çok programın iptal olduğu İstanbul' da İlhan Şeşen sahnesine ilgi oldukça fazlaydı. 

Şeşen yeni yılın aşk yılı olması temennisinde bulundu, ayrıca yeni yapmış olduğu yeni yıl şarkısınıda ilk defa hayranlarıyla paylaşarsak tam not aldı.

İlhan Şeşen Boğaz'ın sularını ısıttı ! / İlhan Şeşen
İlhan Şeşen
Etiketler: İlhan Şeşen Sardunya Karaköy yılbaşı Benjamin kaya Production
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ