Namı Diğer Kapıcı Cafer'in Şimdiki Hali

22.12.2014


Türkiye'nin en uzun süren efsane “Bizimkiler” dizisinde Kapıcı Cafer rolüyle gönüllerde taht kuran Ercan Yazgan şimdilerde bakın ne yapıyor.

Buyruuuun" sözleri ve üzerinden yıllarca çıkartmadığı gömleğiyle dikkat çeken Ercan Yazgan 40 kiloya kadar düşüp uzun süre hastanede tedavi görmüştü.

Şimdilerde sağlık durumu gayet iyi olan Ercan Yazgan yeni bir heyecan yaşıyor.
Ercan Yazgan 9 Ocak’ta seyirciyle buluşacak olan BKM Film yapımı “Bana Masal Anlatma” da da Suriçi’nde kolonya dükkanı olan bir esnafı canlandırıyor.

Kolonya satmayı geçim kaynağı, içmeyi ise hobi haline getiren Haşmet (Ercan Yazgan), Bana Masal Anlatma’da bu eğlenceli halleri ile seyirciyi güldürecek.



Etiketler: Ercan Yazgan Kapıcı Cafer BKM
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ