Giuseppe Mango Sahnede Can Verdi

15.12.2014



Dünyaca ünlü İtalyan sanatçı Giuseppe Mango, konser verdiği sırada yüzlerce hayranın gözü önünde kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. 60 yaşındaki usta sanatçı "özür dilerim" diyerek aniden yere yığıldı.

Sahnede Hayranlarının gözü önünde öldü
İtalya'da düzenlenen bir konserde, görenlerin hayatı boyunca unutamayacağı bir olay yaşandı. Mango lakaplı 60 yaşındaki ünlü sanatçı Giuseppe Mango, konser verdiği esnada yüzlerce hayranın gözü önünde kalp krizi geçirdi. Şarkısını söylediği esnada son nefesini vermeden önce 'özür dilerim' diyen ünlü sanatçı, daha sonra olduğu yere çöktü ve bir daha kalkamadı.

AĞABEYİ ÜZÜNTÜYE DAYANAMADI

Mango'nun ağabeyi 75 yaşındaki Giovanni Mango kardeşinin üzüntüsüne daha fazla dayanmadı ve kardeşinin cenazesinden sadece bir gün sonra kendisi de vefat etti.

Giuseppe Mango Sahnede Can Verdi / Giuseppe Mango
Giuseppe Mango
Etiketler: Giuseppe Mango
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ