Acun Ilıcalı'dan Bir Flaş Daha !

5.12.2014

Son günlerde gündemden düşmeyen özellikle Adriana Lima ile evlilik dedikodularına maruz kalan Acun Ilıcalı program ve dizilerden sonra şimdi de sinemadaki transferlerlle adından söz ettiriyor. İşte Acun Ilıcalı'nın son hamlesi...

Güneş'in haberine göre  Acun Ilıcalı, bugün Center Performans Sanatları Merkezi’nde galası yapılacak olan Russell Crowe'un yönetip başrolünü  Yılmaz Erdoğan ve  Cem Yılmaz'la paylaştığı "Son Umut"un yayın haklarını satın aldı.

Vizyon sonrası tv8'de yayınlanacak olan filmin galasında Ilıcalı'nın sunucularından Hanzade Ofluoğlu, Oscarlı aktörle röportaj yapacak. Crowe, filmin Sydney'deki galasına da katılan Yılmaz Erdoğan ve kadın başrol oyuncusu Olga Kurylenko'yla dün İstanbul'a geldi.
Atatürk Havalimanı’na VIP kapısından giriş yapan Russell Crowe ve Olga Kurylenko, daha sonra Raffles Otel Zorlu Center'a geçti. Eşofmanıyla dikkat  çeken Crowe, Türkçe olarak “Merhaba” dedi.

Acun Ilıcalı'dan Bir Flaş Daha ! / Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı'dan Bir Flaş Daha ! / Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı
Etiketler: Acun Ilıcalı Olga Kurylenko Russell Crowe TV8
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ