Berrak Tüzünataç'ın Balkonda Öpüşme Davası Sonuçlandı

3.12.2014


İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi, Berrak Tüzünataç’ın açtığı davayla ilgili karar verildi.

Berrak Tüzünataç ile Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar, 2010 yılında, Berrak Tüzünataç’ın Beşiktaş’taki evinin balkonunda öpüşürlerken Fox’un efsane magazin programı “Bizden Kaçmaz”ın kameralarına yakalanmıştı. Son yılların en çok ses getiren magazin olayında taraflar mahkemelik olmuştu. Berrak Tüzünataç, İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde Fox TV ve “Bizden Kaçmaz” Yapımcısı Ömür Varol aleyhine manevi tazminat davası açmıştı.

Mahkeme, davayı reddetti. Mahkemeye göre; balkon, “kamuya açık alan”dı ve olayda adı geçen şahıslar, kendi özel hayatlarını teşhir etmişlerdi. Habercilerin, kamuya açık alanda, kamuya malolmuş ünlü kişileri görüntülemesi ve haberleştirmesi yasalara aykırı değildi.


YARGITAY DA AYNI GÖRÜŞTE
Berrak Tüzünataç, davayı kaybetmesine rağmen temyiz için Yargıtay’a başvurdu. Ancak Yargıtay’ın da kararı, yerel mahkemeninkinden farklı olmadı. Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, Tüzünataç ve vekilinin, karar düzeltme talebini reddetti. Berrak Tüzünataç, 228 TL para cezasına çarptırıldı.

Berrak Tüzünataç'ın Balkonda Öpüşme Davası Sonuçlandı / Berrak Tüzünataç
Berrak Tüzünataç
Berrak Tüzünataç'ın Balkonda Öpüşme Davası Sonuçlandı / Berrak Tüzünata
Berrak Tüzünata
Berrak Tüzünataç'ın Balkonda Öpüşme Davası Sonuçlandı / Berrak Tüzünata
Berrak Tüzünata
Etiketler: Berrak Tüzünataç Sahan Gökbakar
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ