Cemil İpekçi'den Bu tarz Benim Jürisine Sert Sözler

2.12.2014


CNN Türk ekranlarında Mesut Yar'ın sunumuyla ekrana gelen 'Burada Laf Çok' programına ünlü modacı Cemil İpekçi katıldı. İpekçi, 'isim vermeden Show Tv'de yayınlanan ' Bu tarz benim' adlı yarışma programına ve yarışmanın jüri üyelerine sert tepki gösterdi. 

İpekçi; Herkesin bir giyiniş tarzı var. Ben kalkacağım sana ' Sen çok iyi giyindin ya da çok berbat giyindin ' demek küstahlığını yapacağım. Maalesef bizim halkımız küstahlığı seviyor galiba. Önemli olan bu programların benzerleri dünyada da yapılıyor. 
Ama ne kadar kaliteli yapılıyor. Bunu hakaret etmeden, bilgin dahilinde ve karşındakini incitmeden söylersin. Ama kimsenin kimseye hakaret hakkı yoktur. Hele gencecik kızlara hakaret etmeye hakkı yok' dedi. 

Cemil İpekçi'nin jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın taklidini yapması stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Etiketler: Burada Laf Çok Cemil İpekçi Bu Tarz benim
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ