O Ses Türkiye'nin Gelmiş Geçmiş En İyi Sesi

2.12.2014


Yarışmaya Azerbaycan’dan katılan Elnur Hüseyinov Mazhar Alanson, Özkan Uğur, Gökhan, Hadise ve Ebru Gündeş olmak üzere tüm jüri üyelerinin büyük beğenisini kazanırken, sahnede adeta konser verdi.

Her yarışmacının tek şarkı ile katıldığı yarışma programında Elnur Hüseyinov büyük beğeni toplayan sesiyle ve Acun Ilıcalı‘nın da özel isteğiyle tam 4 parça birden söyledi. Gökhan ile de son parçada düet yaptılar. Tüm jüri üyelerinin ortak kararı ise daha önce bu yarışmada böyle bir ses duymadıkları oldu.

MFÖ grubundan Özkan Uğur ise; ”Bu sese şapka çıkartılır” diyerek beğenisini ilk kez bu şekilde tariflendirdi. Sosyal medyada da kısa sürede en çok konuşulanlar arasında yerini alan Hüseyinov, şimdiden yarışmanın bu seneki en büyük şampiyon adayı.

Peki Hüseyinov Kimdir.


Elnur Hüseynov (d. 3 Mart 1987, Aşkabat), Azerbaycanlı şarkıcı.

1992′de konservatuara girerek piyano eğitimi almaya başladı. 1999′da Bakü’ye taşındıktan sonra, tıp okumaya başlayan Elnur, bir yıl sonra tekrar müzik eğitimine döndü. Şu anda eğitimine hala devam ediyor. Bu süre içinde Azerbaycan Devlet Opera ve Bale Salonunda çalıştı. 2001 yılında Şarkını Söyle yarışmasında birincilik ödülü aldı ve 2004 yılında imaj ve stil üzerine eğitim almaya başladı.

O Ses Türkiye'nin Gelmiş Geçmiş En İyi Sesi / Elnur Hüseyinov
Elnur Hüseyinov
O Ses Türkiye'nin Gelmiş Geçmiş En İyi Sesi / Elnur Hüseyinov
Elnur Hüseyinov
Etiketler: Elnur Hüseyinov O Ses Türkiye Sanatçı Fiyatlları Elnur Hüseyinov Kimdir
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ