Bu Sahneler Çok Konuşulacak !

7.11.2014

Filmde Mert Fırat ile Nurgül Yeşilçay´ın ikili sahneleri çok konuşulacağa benziyor. Yeşilçay  ''Gece'' filmde, kocasıyla hastalıklı bir ilişkisi olan, tüm çabasına rağmen evliliğini bitirimeyen Süsen adlı konsomatristi, Vildan Atasever ise onun kardeşini canlandıracak.


Filmin yönetmenliği Erden Kıral´ın yaparken seneryosu ise Rıza Kıraç´a ait. Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Vildan Atasever´e Teoman Kumbaracıbaşı, Hakan Karahan, Nur Sürer, Hakan Yufkacıgil, Ayça Damgacı, İlyas Salman eşlik ediyor. ‘Gece’ filmi 14 Kasım’da sinema severlerle buluşacak…

Bu Sahneler Çok Konuşulacak ! / Mert Fırat Nurgül Yeşilçay
Mert Fırat Nurgül Yeşilçay
Etiketler: Nurgül Yeşilçay Mert Fırat Erdem Kınay Gece Erdem Kınay
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ