MTV'de "Haftanın Sanatçısı"na Sırma Munyar Aday

14.10.2014

Başarılı Türk müzisyen Sırma Munyar, Amerika’nın önemli müzik           platformlarından olan MTV tarafından haftanın sanatçısı olmaya aday gösterildi.

Vahap Munyar ve Emine Munyar'ın kızı Sırma Munyar,Müzik Kanalı MTV’nin yeni sanatçıları öne çıkaran sitesi "MTV Iggy" tarafından, "Haftanın Sanatçısı" anketine aday gösterildi. Halka açık olan oylamada Türk müzisyene destek olmak için oy vermek isteyenlerin MTV' nin sayfasına girerek oy verebilir.

Berklee College of Music’te eğitimini tamamladıktan sonra müzik kariyerini sürdürmek üzere New York’a taşınan Sırma,"Desire" ve "Intuition" gibi şarkılarıyla büyük beğeni topluyor.

Etiketler: mtv haftanın sanatçısına sırma munyar aday
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ