Cem Yılmaz Amerika'da Yaptığı Gösteride Ceza Yedi !

13.10.2014

Standartcy adlı yeni gösterisiyle Amerika ’da hayranlarıyla buluşan Cem Yılmaz, Amerika kurallarını bilmediği için ceza yedi. New Jersey’de 40 bin dolara kiralanan NJ PAC Prudential Hall’ün menajeri, gösterinin belirtilen süreden 9 dakika geç bittiğini, bu nedenle salon çalışanlarının mesaiye kaldığını belirterek organizatörden 5 bin dolar istedi.

 
New York’taki Lincoln Center Avery Fisher Hall’deki gösterinin saati ise salon çalışanlarının yemek molasına denk geldi. Yılmaz’ın sahne ekibi, salon çalışanlarının işi bırakıp yemeğe gitmesine tepki gösterdi. Organizatör yemek mesaisi için de 5 bin dolar daha ödedi.Yurt dışında böyle bir durumun başına gelmesi Cem Yılmaz'ı bir hayli üzdü.

Cem Yılmaz Amerika'da Yaptığı Gösteride Ceza Yedi ! / Cem Yılmaz
Cem Yılmaz
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ