Ozan Doğulu,

23.09.2014

3. albümü "130 BPM Moderato" ile büyük beğeni toplayan Ozan Doğulu, albümün 4. klibini Ece Seçkin'in seslendirdiği sözü ve müziği Kemal & Ayşen Şimşekyay'a ait olan "Hoşuna mı Gidiyor" şarkısına çekti.

Albümün en beğenilen şarkılarının başında gelen “Hoşuna mı gidiyor” konsept bir video klip olma özelliği taşıyor. İyi bir sosyal medya kullanıcısı olan Ozan Doğulu, Ece Seçkin'le birlikte yer aldığı yeni klibinde Oztagram formatıyla oldukça beğeni topladı.

Klipte ikilinin kamera arkası görüntüleri, eğlenceli anları Ozan Doğulu'nun ve Ece Seçkin'in Oztagram hesaplarından paylaşılırken hayranlarının beğeni ve yorumlarına da yer veriliyor. Farklı bir konsepte sahip olan video klibin yönetmenliğini ise Murad Küçük yaptı.

Ozan Doğulu,  / Ozan Doğulu & Ece Seçkin
Ozan Doğulu & Ece Seçkin
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ