Web Sitemiz Yenilendi

17.09.2014

Bilişim uzmanlarımızın sektörü analiz ederek yapmış olduğu yeni web sitemiz, pek yakında sizlerle olacak.

Sanatçıların marka değerini ve prestijini korumak adına geliştirdiğimiz yeni yazılımlar ile, hem müşteri ,hemde çalıştığımız sanatçıların haklarını güvene alıyoruz.

Sektör içerisinde daima en güncel ve creative gelişmeleri size sunmak için tüm dünya ile gelişmeleri an ve an takip eden Benjamin Kaya sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Yenilenen Web sitemizde ayrıca, güncel etkinliklerin yanı sıra konser ve sanat dünyasından haberleride takip edebilirsiniz.

"KURUMSALLIK VE GÜVEN İLKEMİZDİR." Benjamin Kaya

Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ