Herkese İnat Güzellik Kraliçesi Oldu !

26.12.2014

Egzama hastalığı sebebiyle yüzünde lekeler olan genç kadın hırs yaptı ve birkaç yıl sonra güzellik kraliçesi seçildi.

İngiltere’nin West Midlands adlı kontluğunda yaşayan 23 yaşındaki Shelley-Marie Sumner, vücudundaki izler yüzünden yıllarca okulda zorbalığa uğradı. Ancak bu psikolojik baskıyı yaratanlara gereken cevabı vermekte gecikmedi. Hastalığı zamanla geçmesine rağmen özgüveni bir türlü yerine gelmeyen genç kadının hayatı, kazandığı güzellik yarışması ile değişti.

Erkek arkadaşı Dean Williams’ın uzun uğraşları sonucunda güzel olduğuna inanan Shelley-Marie Sumner, bu yılki Miss Black Country güzellik yarışmasına katılmaya karar verdi. Katıldığı yarışmayı kazanan Sumner’ın özgüveni yerine geldi.
 
Metro gazetesine konuşan Sumner, yaşadığı zorbalığı “İlkokuldayken çocuk olduğum için o kadar da kötü değildi. Ancak lisedeyken durum farklıydı, zorbalık gittikçe artmıştı. İnsanlar bulaşıcı bir hastalığım varmış gibi benden uzaklaşıp, kurtulmaya çalışıyorlardı. Yaz aylarında sürekli uzun kollu şeyler giymek zorunda kalıyordum ve okuldaki hemşireyi egzama kremimi sürmesi için sıkça ziyaret ediyordum. Bir de kremin soğumasını beklemek vardı tabii…” diye anlattı.
 
Shelley-Marie’nin teni zamanında onu zorbaların hedefi yapmıştı. Şimdi ise genç kadın bu ten sayesinde bölgesel yarışmayı kazanıp Miss England’a katılmaya hak kazandı. Sumner, tacı giymeye hak kazandığı anlar için “Gerçekten inanılmazdı. Kafamda taçla tahtta oturuyordum ve ailem beni izliyordu. Kazandığım için çok mutluyum” dedi.
 

Yıllar boyunca kendisiyle dalga geçilen Shelley-Marie, ona zorbalık eden arkadaşlarının zalimliğine karşı bu yarışmayı kazanmanın çok iyi hissettirdiğini de sözlerine ekledi.
 
Bu zafer genç kadına özgüvenin yanında yeni bir bakış açısı da kazandırdı. Gelecekte okullara gidip zorbalık ve kendine güvenden bahsedeceğini belirten Sumner, bu zorbalığa maruz kalan insanların sesini duyurması için destekleyeceğini, çünkü kimsenin kendisi gibi sessizlik için de acı çekmesini istemediğini söyledi.

Etiketler: Shelley-Marie Sumner Enzama
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ