Gülden Mutlu'nun İlk Solo Albümü Çıktı !

26.12.2014


Söz ve bestesi kendisine ait, ‘Soğuk Odalar’ şarkısı ve sonrasında yayınladığı ‘Unutamam Dedin’ single’ı ile büyük başarı elde eden Gülden Mutlu’nun ilk solo albümü ‘Sen Yokken Olanlar’ Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı.

‘Şarkıların samimiyeti yaşanmışlıklarından geçer’

Stüdyo süreci dokuz ay süren ‘Sen Yokken Olanlar’ albümünde yer alan tüm şarkıların söz ve bestesi Gülden Mutlu’ya ait.

Hikayesine şahit olduğu kişilerin yaşadıkları hisleri şarkılarıyla dile getiren Gülden Mutlu, Dokunmadan sevmeye razı gelenlerin, olacaklara hazır kendini zamana teslim etmişlerin ve ikinci bir şansın varlığına inanları anlatıyor. Şarkıların da ki samimiyetin yaşanmışlıklarından geçtiğine inanıyor.

''Yatsın Yanıma, Boşver Beni, Senden Geçemedim, Değiştim, Bitti mi, Unutamam Dedin ve Hatırladın mı Beni'' Harem's Studio'larında Hüseyin Çebişci ve Efe Demiryoğuran tarafından düzenlenip kayıt edildi. Tabii ki Gökhan Tümkaya, Cihangir Arslan'ın katkılarını, Bora Duran ve Caner Güneysu'nun dokunuşlarını atlamak olmaz. ''Gel de Yak ve Yarım'' ise Haluk Kurosman tarafından Studio Taş Oda'da düzenlenip kayıt edildi. Albümün mastering’i Steve Fallone tarafından Sterling Sound’da yapıldı.
 
Albümün çıkış şarkısı olan "Yatsın Yanıma"nın video klibi Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde çekildi. Etkileyici, sinematografik görüntülerin yer aldığı klipte Gülden Mutlu'nun performansı ve klibin dinamik dili ortaya son zamanların en başarılı işlerinden birinin çıkmasını sağladı.

Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Mutlu, üniversite döneminde 2 yıl boyunca Ege Ordu Komutanlığı solistliği yaptı. Üniversite sonrası müzik öğretmenliğine ve koro çalışmalarına devam eden Mutlu’nun geniş bir nota arşivi var. Kendi söylediği ve başkalarıyla paylaştığı besteleriyle hayatımızda yeni bir renk olacak…

Etiketler: Gülden Mutlu Sen Yokken Olanlar
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ