Ünlüler ve Unutulmayan Rezillikleri !

24.12.2014

Amanda Bynes
Daha öncede lüks mağazalardan hırsızlık yapan Amanda Bynes, yine hırsızlık sırasında yakayı ele verdi. Yıllık 8 milyon dolar kazanan ünlü oyuncu, 2002 yılında da hırsızlık sırasında yakalanmıştı.
Batı Hollywood'da bir mağazaya giren 26 yaşındaki Amanda Bynes, birkaç tane giysiyi yanına alıp deneme kabinine girdi... Bynes burada 1 saat 45 dakika kadar kaldı. Çıktığında; bir çift stiletto, güneş gözlüğü ve birkaç parça eşyanın parasını ödedi.
Ama tam dükkandan dışarı çıkmıştı ki tezgahtar Bynes'ın üzerinde bir bikini üstü kaldığını fark ettil. Bynes 'Kabinde bikiniyi denediğini ve çıkarmayı unuttuğunu söyledi.
Bynes bikininin parası olan 40 doları ödedi ve mağaza da şikayetçi olmadı.

Winona Ryder 
Beyazperdenin hem güzel hem yetenekli yıldızlarından biri Winona Ryder. Aynı zamanda da asi ve ne yazık ki 'kleptoman'. 90'lı yılların sonunda Ryder lüks bir mağazadan ürün çaldı ve güvenlik kamerasına yakalandı.
Polis yaptığı aramda yıldızın çantasında anti depresan ilaçlar buldu. Ryder 480 saat kamu hizmeti cezası aldı.

George Michael 
1998 yılında erkekler tuvaletinde bir erkeğe sarkıntılık eden George Michael, uzun süre gündemde kalmıştı.
Birlikte olmak istediği kişinin gizli polis çıkması sonucunda tutuklanan Michael, 800 dolar para cezasının yanı sıra, seksüel terapi almak zorunda bırakılmış ve olay sonrasında bir süre için sosyal görev yapmıştı.


Hugh Grant 
Liz Hurley ile aşk yaşayan ünlü aktör Hugh Grant, 1995 yılında otomobilinde bir fahişeyle sevişirken paparazzilere yakalanmış, günlerce magazin basınının gündeminden düşmemişti.
Bunun üzerine biricik aşkı Liz Hurley tarafından terk edilen ünlü aktör yaptığnının affedilemez bir hata olduğunu itiraf etmiş, ancak sonucu değiştirememişti.

Robert Downey JR 
Ünlü aktörün başı uyuşturucu bağımlılığı yüzünden sık sık derde girdi. Bir keresinde başına gelen olay ise duyan herkes güldürdü. Fazla uyuşturuu alan Downey Jr, yanlışlıkla komşunun evine girmiş ve çocuk odasındaki yatakta uyudu.

Sophie Anderton 
Sophie Anderton 2007 yılında kendini Londra'da bulunan ABD'li bir işadamı olarak tanıtan News of the World gazetesi muhabiriyle bir geceliğine 20 bin dolardan anlaşmıştı.
Muhabirin otel odasında gizli kamerayla çektiği görüntüler basına yansıyınca da büyük bir skandal çıkmıştı.


Bai Ling 
Sinemanın en cesur kadın oyuncularından biri olan Bai Ling, Los Angeles Havalimanı'ndaki dükkanlardan birinden hırsızlık yaparken yakalandı.
Tutuklanan Ling'in polis tarafından çekilen fotoğrafları da bütün magazin sitelerinde haber oldu.

Britney Spears 
Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, 2004 yılında, o dönem sevgilisi olan eski eşi Kevin Federline ile Almanya Stockholm’deki bir parkta, sevişirken yakalandı.
Rahat tavırlarıyla dikkat çeken ikili gazetecilerin kendilerini görüntülediğini anlayınca da gülümseyip kameralara poz verdiler.

Mariah Carey 
2001 yılında zor günler geçiren ünlü şarkıcı Mariah Carey unutulmayacak bir skandala da imza attı.
MTV'de yayınlanan Total Request programına katılan Carey, bir anda soyunmaya başlayınca ekran karşısındaki milyonlarca kişi şoke oldu. Elbette programın sunucusu Carson Daly de gözlerini kapatarak stüdyoyu terk etti.
Carey'in kariyeri bu skandaldan olumsuz anlamda etkilendi. Genç şarkıcı bir süre rehabilitasyon merkezinde tedavi gördü.

Eddie Murphy 
Sabaha karşı saat 4 gibi dünyanın en çılgın şehirlerinden birinde, sağa çektiğiniz arabanızın içinde transseksüel bir fahişeyle yakalandığınızda bunu polise nasıl açıklayabilirsinizi ki...
Aktör Eddie Murhpy açıklamaya çalıştı. "Kibarlık edip onu evine götürüyordum" dedi.
Ama ona ne Los Angeles polisi inandı ne de başkası. Bu olay da skandal olarak tarihe geçti.

Drew Barymore 
Güzel yıldız Drew Barrymore, New York'ta bir opera salonunun kadınlar tuvaletinde erkek arkadaşı, rock yıldızı Fabrizio Moretti ile seks yaparken yakalandı.
The Strokes grubunun davulcusu olan Moretti, yaptıkları normal bir şeymiş gibi ilişkiye girdiklerini kabul etmiş, gittikleri operanın çok sıkıcı olduğunu bu yüzden tuvalete gidip seks yapmayı tercih ettiklerini açıklamıştı.

Ralph Fiennes 
İngiliz aktör Ralph Fiennes bindiği uçağın tuvaletinde bir hostesle sevişmişti. Hostes, ilişki için Fiennes’a, ‘10 üzerinden 10’ vermiş, ünlü oyuncunun gördüğü en iyi aşık olduğunu söylemişti.
Hostes Robertson ünlü aktörle daha sonra da birçok kez beraber olduklarını itiraf etmişti. Hostesin, bu itiraflarından sonra işine son verildi.





Ünlüler ve Unutulmayan Rezillikleri ! / Ünlüler ve Rezillikleri
Ünlüler ve Rezillikleri
Etiketler: Ralph Fiennes Drew Barymore Eddie Murphy Mariah Carey Britney Spears Bai Ling Sophie Anderton Robert Downey JR Hugh Grant George Michael Winona Ryder Amanda Bynes
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ