Sibel Can Ekranlara Dönüyor

18.12.2014


Ünlü şarkıcı, 'Güzel Köylü'de bir sanatçıyı canlandıracak ve konser verecek.

Beğenilen şarkıcı Sibel Can'a Güzel Köylü dizisinde rol alması teklif edilmişti.
Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından  Oya Aydoğan Sibel Can'ın bu teklifi kabul ettiğini ve Güzel Köylü dizisinde rol alacağını açıkladı.

KÖYDE İZDİHAM OLMASINDAN KORKUYORLAR

"Sibel Can dizide bir sanatçıyı canlandıracak, sazlarıyla birlikte rol alıp konser verecek" diyen Aydoğan "Bu haberi açıklamıyorlar çünkü köyde izdiham olmasından korkuyorlar." yorumunda bulundu.

Sibel Can Ekranlara Dönüyor / Sibel Can
Sibel Can
Etiketler: Sibel Can Güzel Köylü
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ