Hazal Kaya Oynayacağı Yeni Dizi'den Ne Kadar Alacak ?

17.12.2014


Yer aldığı son projelerde bir türlü başarıyı yakalayamayan Genç oyuncu Hazal Kaya, bu sezon Maral isimli projeyle ekrana gelecek. Kaya bölüm başı 50 bin lira, ayda 200 bin lira kazanacak.


Aşk -ı Memnu'dan bölüm başı 10 bin lira kazanan Hazal Kaya, "Adını Feriha Koydum" dizisinden bölüm başı 20 bin lira kazanıyordu. Sonrasında çektiği "Balkanlar 1912" ve "AŞK" dizileri reyting alamadığı için kaldırılan, "İtirazım Var" isimli sinema filmi sadece 135 bin kişi tarafından izlenen Hazal Kaya, geçtiğimiz sezonu tatil yaparak geçirdi.


AYLIK ÜCRETİ 200 BİN TL

"Balkanlar 1912" den bölüm başı 30 bin lira, 'AŞK' dizisinden ise 40 bin lira kazanan Hazal Kaya, bu sezon Maral isimli projeyle ekrana gelecek. Aras Bulut İynemli ile oynayacak olan Kaya, bölüm başı 50 bin lira, ayda 200 bin lira kazanacak. Dizide Maral karakterini canlandıracak olan oyuncu, ilk tanıtımı Yılbaşı gecesi yapılacak dizisiyle Şubat ayında ekranlara gelecek. 

Hazal Kaya Oynayacağı Yeni Dizi'den Ne Kadar Alacak ? / Hazal Kaya
Hazal Kaya
Etiketler: Marak Dizisi Hazal Kaya
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ