Arda'nın Peşinde Olduğu Güzel Oyuncuya Arda Sorulunca...

16.12.2014


Oyuncu Serenay Sarıkaya; son günlerde adı aynı haberlerde yer alan başarılı futbolcu Arda Turan sorulunca enteresan bir tepki verdi.


Perakende sektörünün 10 farklı kategoride ödüllendirildiği gecede bu yıl ilk kez verilen “En Beğenilen Marka Yüzü” ödülünün sahibi ise Mavi’nin marka yüzü Serenay Sarıkaya oldu.
Adı, özellikle magazin camiasında son dönemde milli yıldız Arda Turan’ın kendisi ile tanışmaya çalışması iddiaları ile konuşulan Serenay 

Sarıkaya, güzelliği görenleri adeta büyüledi.

Kot pantolon üzerine giymiş olduğu püsküllü göbeği açıkta bırakan kısa kollu bluzu ile tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu, "Arda Turan sizinle tanışmak istiyormuş, böyle bir istek geldi mi?” sorusu karşısında utanıp gülümseyerek ”Çok teşekkür ederim” demesi kafaların karışmasına neden oldu.

Arda'nın Peşinde Olduğu Güzel Oyuncuya Arda Sorulunca... / Seranay Sarıkaya-Arda Turan
Seranay Sarıkaya-Arda Turan
Etiketler: Arda Turan Seranay Sarıkaya
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ