Bülent Ersoy Malvarlığını Diyanete Bağışladı

11.12.2014


Bülent Ersoy malvarlığını Diyanet Başkanlığı'na bağışladı. Ersoy'un vasiyetini menajeri Fevzi Siverek açıkladı.

Bülent Ersoy'un menajeri ve yapımcısı Fevzi Siverek, Günaydın'da yer alan habere göre divanın vefatının ardından yaptığı planlamayı açıkladı. Siverek, ünlü sanatçının mirasının yarısını Diyanet'e, diğer yarısını ise Türk Eğitim Vakfı'na bağışlayacağını söyledi. 

Bülent Ersoy mirasının hayır işlerinde kullanılmasını istiyor!
Bülent Ersoy'un yıllardır gizlice hayır işleri yaptığını belirten Fevzi Siverek, "Mirasıyla, cami yaptırması ve Kuran kursu açması için Diyanet'e bağış yapmayı arzu ediyor" dedi.


Mehmetçik'e kırgın

Zeki Müren'in mirasını Mehmetçik Vakfı'na bağışladığı hatırlatıldığında ise Siverek şöyle konuştu: “Biliyorsunuz darbe döneminde yasaklıydı, tüm hakları elinden alınmıştı. Bu yüzden çok kırgın."

BÜLENT ERSOY'UN MAL VARLIĞI
 
 İstanbul'da 28 daire 
 Fenerbahçe'de bir sauna salonu 
 Fethiye'de benzin istasyonu 
 TT Arena'nın yapımında da kullanılan kule vinç ve 5 adet iş makinesi 
 Sultans Restoran'da ortaklık 
 600 bin dolar değerinde olduğu tahmin edilen takı ve kürk 
 Mercedes otomobil 
 Marmaris'te bir koy 
 Bodrum'da bir villa 
 Antalya'da bir daire

Bülent Ersoy Malvarlığını Diyanete Bağışladı / Bülent Ersoy
Bülent Ersoy
Etiketler: Bülent Ersoy Diyanet
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ