Sibel Tüzün Yeni Klibi ile Ekranlarda

9.12.2014

Her çektiği klibi ile olay yaratan ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, yeni şarkısı Sezen Aksu imzalı Le Le Le için çektiği klip ile yine kendinden söz ettirdi.
 
Sesiyle olduğu kadar fiziğiyle de beğeni toplayan Sibel Tüzün, prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras'ın üstlendiği yeni projesi için çektirdiği fotoğrafları ve önceki gün ilk defa yayınlanan klibi ile de sosyal medyayı salladı.
 
TomTom Gardensda Pg Art Galari de çekimleri gerçekleşen klibin yönetmenliğini Cem Erdoğan, görüntü yönetmenliğini Muharrem Dokur üstlendi. Sibel Tüzünün klipte giydiği seksi kıyafetler ise Tanju Babacan imzası taşıyor.
 
Bu aralar sadece özel toplantılar ve özel gecelerde sahne alan Sibel Tüzün sahnede , dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan repertuarıyla hayranlarına muhteşem dakikalar yaşatıyor.
 
Sesi ile olduğu kadar göze de hitap eden Sibel Tüzün özel gecelerde sahne için aranılan isimlerin başında geliyor.
 

Sibel Tüzün Yeni Klibi ile Ekranlarda / Sibel Tüzün
Sibel Tüzün
Sibel Tüzün Yeni Klibi ile Ekranlarda / Sibel Tüzün
Sibel Tüzün
Etiketler: Sibel Tüzün Le Le Le
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ