Hadise Saçlarımı 10 Güne Bir Yıkarım

7.12.2014


Ünlü şarkıcı Hadise, Saçlarının gür ve parlak olmasının nedenini 10 günde yalnızca bir kere yıkamaya bağladı.
Magazin gündeminde son zamanlarda aldığı kilolarla yer alan Hadise bu kez de saçlarıyla haber oldu.

Magazin programı Star Life'ın haberine göre,saçlarının gür ve parlaklığında iddialı olan Hadise bunun nedenini de 10 günde bir yıkamaya bağladı. Hadise her gün düzenli olarak spor yaptığını, sağlığına olabildiğince dikkat ettiğini belirttiği röportajında saçlarıyla ilgili sorulan bir soruya şu yanıtı verdi.

"İddia ediyorum bence müthiş bir şey. Saçlarımı 10 günde 1 kere yıkıyorum. Çünkü sürekli olarak yıkanan ve kurutma makinesi ile kurulanan saçlar çok zarar görüyor. Ben de her 10 günde yalnızca 1 kere yıkıyorum."

Hadise Saçlarımı 10 Güne Bir Yıkarım / Hadise
Hadise
Hadise Saçlarımı 10 Güne Bir Yıkarım / Hadise
Hadise
Hadise Saçlarımı 10 Güne Bir Yıkarım / Hadise
Hadise
Hadise Saçlarımı 10 Güne Bir Yıkarım / Hadise
Hadise
Etiketler: Hadise
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ