Adriana Lima Acun ilişkisi Hakkında İlk Kez Konuştu

6.12.2014


Adriana Lima Acun ilişkisi hakkında ilk kez konuştu ! 


Acun Ilıcalı’nın Adriana Lima’yla aşkı son bir haftanın en çok konuşulan magazin haberi oldu. Konu ile ilgili Acun Ilıcalı sessizliğini korurken Adriana Lima sadece “bu konuda konuşmak istemiyorum” açıklaması yaptı. Bu açıklama bile birçokları için ilişkiyi kabul etmek olarak algılandı.

Hürriyet yazarı Sibel Arna, Adriana Lima’ya aşk ve evlilik ile ilgili soruyu sorduğunu yazdı. Arna, Adriana Lima’ya “Türkiye’de yakında Acun Ilıcalı ile evleneceğiniz konuşuluyor. Gelinimiz olacak mısın?” sorusunu sorduğunu ve Lima’nın da “ben Acun’la birlikte değilim. Hiç çıkmadık, buluşmadık, özel hiçbir şey yaşamadım, beraber olmadım. Evlilik dedikoduları koca bir yalan, çok aptalca. Acun benim sadece arkadaşım” dediğini köşesinde aktardı. Bu cevapla bir magazin balonu daha sonlanmış oldu.

Adriana Lima'yı yenge kabul edenler bundan vazgeçmek zorunda kalacak
Önümüzdeki günlerde Acun Ilıcalı konu ile ilgili ne söyleyecek merak konusu.

Adriana Lima Acun ilişkisi Hakkında İlk Kez Konuştu  / Adriana Lima
Adriana Lima
Adriana Lima Acun ilişkisi Hakkında İlk Kez Konuştu  / Adriana Lima
Adriana Lima
Etiketler: Adriana Lima Acun Ilıcalı
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ