Bu Numarayı Arasak Telefona Tarkan Çıkarmı !!!

6.12.2014



Yıllar önce Tarkan diye hayatımıza giren biri vardı, aykırı tarzı dillere pelesenk olan şarkıları ile ortalığı kırıp geçiriyordu. Belkide Türk popuna yeni bir yön veren isimdi Tarkan, yıllar geçtikçe yerini sağlamlaştırmanın yanı sıra Tarkan bir dünya starı oldu.

90'lı yıllarda kariyerinin başlarında oda şöhretin ilk basamaklarında bir çok projede yer aldı. Son günlerde çıkan dondurma reklamındaki rengarenk saçları Sosyal medyayı epeyce meşgul etti. Şimdide bu video aceba arasak telefona Tarkan çıkarmı sorunun cevabını bilsekte aklımızdan bu hınzırlıkta geçmiyor değil, işin esprisi bir yana ,bir başarı hikayesi Tarkan geçmişi ve o bir dünya starı.

Bu Numarayı Arasak Telefona Tarkan Çıkarmı !!! / Tarkan
Tarkan
Etiketler: Tarkan 900 hat reklamı tarkan
Diğer Haberler
Benjamin Kaya | Sanatçı Kariyer Danışmanlığı, Sanatla Marka Planlama, Sanatsal Proje Yönetimi, Sanatçı Menajerliği, Albüm Prodüktörlüğü, Sanatçı Sahne Fiyatları bilgilendirme, Sanatçı Konser Organizasyonu, Belediye Festival Organizasyonu, Festival Organizasyon Firması, Bahar Şenlikleri Organizasyonu, Piknik Organizasyonu, Motivasyon Organizasyonu, Kongre Bayi Toplantı Organizasyonu, Düğün Sanatçı Organizasyonu, DJ Perküsyon Show Organizasyonu, Defile Organizasyonu, Gösteri Show Organizasyonu, Sahne Sunucu Organizasyonu, Fotoğraf Kamera Video Çekimleri Organizasyonu, Kokteyl Organizasyonu, Dans ve Oryantal Show organizasyonu, PR Danışmanlığı, Sosyal medya yönetimi hizmetlerini sektörde Başarılı bir şekilde çözüm oratakları ile gerçekleştirmektedir. Güncel Sanatsal ve Magazin Haberlerine Sitemizden Ulaşabilirsiniz.
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ