GÖKAN TEPE

8 şubat 1978 yılında istanbul'da doğdu. orta, lıse yüksekokul eğitimini istanbul teknık ünıversıtesı türk musıkısı devlet konservatuvarı'na çalgı bolumunde ettık, yüksek lısans eğitimini halıç ünıversıtesı türk müzığı bolumunde tamamladı 1996 yılında "çöz benı adlı ilk albümüyle dönmem, bayıldım albümde profesyonel muzık hayatına adım attı bu, aşk belası zor gelır col a.ş. çıçeğım ısımlı şarkılar kliplendirildi canozum albümde 1999 yılında "canozum" adlı albümü yayınlandı bu, senı bana vermedıler, sevmeler yasak bana ısımlı şarkılar kliplendirildi 2000 yılında benım ıçın ağlama adlı dızıde rol aldı 2002 yılında "belkı hüzün belkı de aşk" adlı albümü yayınlandı. bu albümde annem, ben delının bırıyım tanrım affeder mı? şarkıları kliplendirildi 2006 yılında yayınlanan "yürü yüreğım" albümünde, yürü yüreğım, insanoğlu, gel aşkım kaç kere adlı şarkılar kliplendirildi a.ş. 2007 yılında yayınlanan "maçolar" adlı dızıde rol aldı 2008 yılında yayınlanan elveda derken adlı dızıde yer aldı dızının ortadoğu arap ülkelerinde yayınlanmasının ardından sanatçı mısır, beyrut, cezayır katar'da konserler verdı a.ş. zıyaretınde başrolde 2009 yılında prodüktörlüğünü üstlendiği "vur" albümünü müzikseverlerle buluşturdu. bu albümde vur çok özlüyorum senı ısımlı şarkıları kliplendirdi a.ş. muzık kariyerindeki ilk sıngle çalışması "bır kaç beden önce" yı 2010 kasım ayında yayınladı kırmızı halı yalan olur söz ısımlı şarkılarını kliplendirdi a.ş. albümünde 2011 yılında prodüktörlüğünü üstlendiği "aşk sahnede" yine prodüktörlüğünü üstlendiği 7 ve. albümü kendım gibiyi 14 aralık 2012 tarıhınde muzık severlerle buluşturdu. albümün ilk klıbı tanrım dert vermesın ısımlı şarkıya çekıldı sanat hayati boyunca bestelediği 100 'ü aşkın eserı kendı albümlerinin yanı sıra, farklı albümlerde de yer almıştır.

Sanat hayatı boyunca bestelediği 100’ü aşkın eseri kendi albümlerinin yanı sıra farklı albümlerde de yer alan Gökhan Tepe, 2014 yılının sonlarına doğru “Gelsen De Anlatsam” şarkısını dinleyicilerle buluşturdu. Bu şarkı iki ay boyunca resmi radyo analiz raporlarına göre 1 numarada kalarak büyük bir başarı elde etti. 2015’in Mart ayında ise, müzik kariyerinin sekizinci albümü olan “Seninle Her Yere” yayınlandı.  Bu albümden ''Gelsen De Anlatsam'' ve ''Kader'' şarkılarına video klip çekti. Sanatçı 16 Kasım 2015’te bu albümdeki “Günahın Bende” şarkısının klibini yayınladı. Londra’da çekilen klipte ünlü şarkıcıya İngiliz top model Lottie Benson eşlik etti. 

Albümleri:
Çöz Beni (1996)
Canözüm (1999)
Belki Hüzün Belki De Aşk (2002)
Yürü Yüreğim (2005)
Vur (2009)
Aşk Sahnede (2011)
Kendim Gibi (2012)
Seninle Her Yere (2015)
Yaz 2018 (2018)
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
GÖKAN TEPE, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ