EZO GENÇ

1993 Yılında dünyaya gözlerini açan Ezo aslen Azerbaycan’ın Bakü şehrinde dünyaya gelmiştir. Oldukça genç ve oldukça sempatik olan Sanatçı ülkemizde yeni yeni tanınmaya başlamıştır. Ses tonunun çok güzel olmasının yanı sıra genç sanatçının çok güzel olmasından dolayı da birçok insan tarafından çok büyük bir ilgi çekmiştir. Sanatçının ses tonunun güzel olmasından dolayı ve aynı zamanda da çok özel bir insan olmasından dolayı birçok insan tarafından çok büyük bir ilgi görmüştür.

Rafet El roman ile yapmış olduğu düetler sayesinde tanınan ve çok özel bir insan olan Ezo adlı sanatçının soyadı ise Genç’tir. Birçok insan tarafından çok sevilen Ezo Genç kendisine ait bir albüm çalışmaları sürdürmektedir. Müzisyen olan ve eğitim görmüş olan Ezo Üniversiteyi de çok büyük bir başarı ile okumaktadır. Sosyal medyayı da çok iyi kullanmasından dolayı hayranları tarafından daha kolay bir şekilde ulaşabilmeleri mümkün olmaktadır. Birçok sanatçının aksine oldukça sakin yapısı sayesinde birçok insanın gönlünü fethetmiş ve çok sevilen bir insan haline gelmiştir.

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
EZO GENÇ, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ