EMİR

Emir Sevinç veya tanınan adıyla Emir (d. 7 Eylül 1980; İstanbul), Türk pop şarkıcısı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan sanatçının kariyeri ilk dönemlerinde müziğe olan ilgi, şan eğitimi ve sonrası profesyonel olarak aldığı şan eğitimi ve Altan Varol’dan aldığı diksiyon dersleri ile başlamış, ilk albümü kariyerine başlamış olan Emir, Ben Sen Olamam da Türkiye’de birçok ünlünün menajerliğini yapan ve bu albümle ilk kez prodüktörlük yapan Haluk Şentürk ile çalışmıştır. Albümde yer alan iki şarkının düzenlemesini sonrasında tüm albümün müzik direktörlüğünü Ozan Çolakoğlu’na teslim etmiştir.

Tarkan, sesi ve fiziğiyle benzeri olan Emir’e albümde söz ve müziği kendisine ait olan, albüme de ismini veren ‘Ben Sen Olamam’ şarkısını vermiştir, Emir Tarkan'ın sahibi olduğu yapım şirketi HİTT Müzik'ten albümünü çıkarmıştır. 2009 yılında yayınlanan albümde Nazan Öncel, Yıldız Tilbe, Aysel Gürel ve Gülşen'e şarkılar vardır. Emir, albümü için “Bazıları beni kırmadı, vokal bile yaptım demiştir.
Emir Sevinç, 2009 yılında ilk albümü Ben Sen Olamam'ı çıkardı. Albümün müzik direktörlüğünü Ozan Çolakoğlu yaptı, albümde Nazan Öncel, Yıldız Tilbe, Aysel Gürel ve Gülşen'den şarkılar vardır.2012 yılında ikinci albümü Ateşten Bi' Rüzgar'ı çıkardı.2014 yılında üçüncü albümü Kendimden’i çıkardı. Albümün aranjörleri Erdem Kınay, Emrah Karaduman ve Turaç Berkay Özer'dir. 
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
EMİR, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ