BURÇİN BİLDİK

İstanbul Bakırköy’de doğan Burçin Bildik sanat yaşamına Bakırköy Halkevi bünyesinde bulunan halk oyunları çocuk kadrosunda başladı. İlkokul sıralarında tiyatro kollarında görev yaparken bir yandan Yurdaer Doğulu’dan gitar ve solfej dersleri aldı. Daha sonra halk danslarına yoğunlaşarak profesyonel olarak derneklerde oyuncu, eğitmen ve kurucu üyelik görevlerinde bulundu. 

Çeşitli yurtiçi ve yurtdışı festival ve yarışmalarda ülkesini başarıyla temsil ederek ödüller aldı. Ayrıca anaokul, ilkokul ve liselerde eğitmen olarak çalıştı. Lise eğitiminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halkoyunları Bölümünde eğitim gördü.

 Bu eğitimi sırasında iki gitarist arkadaşıyla Grup Sevgi Yolcuları adıyla kurduğu grupta percussion çalarak profesyonel müzik hayatına başladı(1990) Daha sonra grupla yollarını ayırarak 1997 yılından itibaren şarkı söylemeye başladı halen çeşitli orkestralarla Türkçe ve Rumca şarkılardan oluşan geniş repertuarı ile programlarına devam etmektedir. Sanatçı POPSAV ve BASAD üyesidir.
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
BURÇİN BİLDİK, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ