BETÜL DEMİR

Sanatçı ruhunu en çok taşıyan terazi burcunda, İstanbul’da doğdu ve dolayısıyla ilk şarkısını 1,5 yaşında söyledi. 5 kardeştir. Söz yazarı Sude Bilge Demir’in ablasıdır.
Lise 2 den itibaren müzik öğretmeninin teşvikiyle şan ve solfej dersleri aldı. Aynı yıl vocal ve jingle’lar söyleyerek profesyonel müzik hayatının da başlangıcını yaptı. Okulu bitirdiğinde sahnedeydi. İstanbul ve Bodrum’da yaptığı başarılı sahne performanslarıyla ciddi bir dinleyici kitlesinin dikkatini çekti. Aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne devam etti.Halen şan dersleri almaktadır.

İki yıldır üzerinde büyük bir titizlikle çalışılan Ayriliğin El Kitabi adlı albümde kardeşi Sude Bilge, Demir hem prodüktör hem de besteci kimliğiyle yer almıştır. Kendisine ait iki şarkısının olduğualbümde Aysel Gürel, M.Tamer Gürsoy, Murat Güneş ve Güven Baran da söz ve besteleriyle katkıda bulunmuşlardır. Levent Yüksel, Hüsnü Şenlendirici, Erdem Sökmen, Caner Tepecik, Mustafa Ceceli, Erhan Bayrak, Emre Irmak, Ersay Üner’le beraber Türkiye’nin en önemli müzisyenleriyle Ayriliğin El Kitabi oluşmuştur ve SEYHAN MÜZİK etiketiyledinleyicilerinin beğenisine sunulmuştur.

Albümleri

Ayrılığın El Kitabı (28 Nisan 2006)

Süper (Betül Demir albümü) (18 Haziran 2008)

Mıknatıs (albüm) (19 Nisan 2011)

Esas Duruş (21 Temmuz 2017)

Remix albümleri

Betül Demiremix (2007)

 

Tekliler

Herkes Haklı (12 Temmuz 2010)

Cesaretin Var mı Aşka (ft. Suat Ateşdağlı) (Ocak 2013)

Helalleşemedik (19 Aralık 2013)

Tarafsız Kalamıyor Aşk (23 Mayıs 2014)

Sana N'olmuş (20 Temmuz 2015)

Aslan Payı (29 Şubat 2016)

Hacıyatmaz (21 Ağustos 2016)


Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
BETÜL DEMİR, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ