NECATİ VE SAYKOLAR

Grup ilk temellerini 2008 yılında attı. Son halini ise 2011 yılında aldı. Denizli çıkışlı olan grup, ilk yıllarında amatör olarak yerel mekanlarda sahne almaya başladı. Sahne performanslarında esinlendiklerini belirttikleri Cem Karaca, Barış Manço ve Moğollar gibi eski anadolu rock sanatçılarının şarkılarını yorumlayıp yakın çevrelerde tanınmaya başladılar. Haziran 2014'te ilk albümleri olan Dur Bak Dinle Geç'i çıkardılar. Bu albümden sonra aldığı sahnelerde kendi şarkılarındın yanı sıra eski sevilen şarkıları çalmaya devam ettiler. Mart 2017'de Hayko Cepkin'in prodüktörlüğünü üstlendiği ikinci albümleri Mütemadiyen piyasaya sürüldü.

Necati ve Saykolar 2011 yılında kurulmuş vokalist ve sazcı Necati Karadayı, gitarist Alper Kayman, bas gitarist Barış Şanlısoy, ve baterist Serhat Ergür'den oluşan Türk rock müzik grubu.

Necati ve Saykolar 70'li ve 80’li yılların Anadolu Folk Rock müziğini modern sesler ile günümüze ustaca taşımakta ve başarı ile temsil etmektedir.

Necati ve Saykolar çeşitli şarkıları kendilerine özgü bir tarz ile yorumlayarak performans içinde doğaçlama replikler ile tiyatral bir show haline dönüştürmekte, dinleyici kitlesine müzik ziyafetinin yanında eğlenceli bir atmosfer yaratmaktadır.

Necati ve Saykolar kendi albüm çalışmalarının yanında gün geçtikçe geniş kitleler tarafından sevilmekte, yurt içi ve yurt dışı konserlerine hızla devam etmektedir.

“Necati ve Saykolar Albümleri”

•Dur Bak Dinle Geç 2014 •Mütemadiyen 2017 •Gurbet 2018 •Gamzedeyim 2019

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
NECATİ VE SAYKOLAR, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ