BAĞZILARI

Bağzı Şeyler ismiyle 2016 yılında başlayıp var olandan yola çıkan onunla yetinmeyip bunu ilerleterek farklı notalarda yeni şeyler üreten indie müzik grubudur. Alternatif müziğin deneysel çalışmalara daha açık bir tür olduğuna inanan grup, solistleri Ömer Naldemir’in yazdığı şarkıları icra etmek için kurulmuş ve Bağzı Şeyler ismiyle bizlere merhaba demiştir.

 Solist Ömer Naldemir’e eşlik eden diğer grup üyeleri Emre Sargın, Hür Kır ve İsmail Ozan, yaşamın ve gündelik hayatın içinden üretiyorlar müziklerini. Ancak bu genç ve dinamik grup zaten öğrenci adamız zar zor uğraşıp kayda giriyoruz ve kayıtlar hatalı çıkıyor derken tek sıkıntıları bu olmamıştır.

 25 Ekim 2016 tarihinde Bağzı Şeyler ismini kullanırken 2014 yılında aynı isimle video yükleyen, ardından iki yıl boyunca aktif olmayan bir başka grubun telif hakları sebebiyle tüm ısrar ve ikna çabalarına rağmen, Bağzıları olarak yola devam etmek durumunda kalmışlardır. Karşılaştıkları sorunlar bununla kalmıyor; müzik yaparken, üretirken aynı hissiyatta olmak gerektiğine inandıklarından ve genelde kafa uyuşmazlığı sebebiyle daha önce üç davulcu ve üç gitarcı değiştirmişlerdir.

 Dolayısıyla yedi haftada reklamsız üç milyon izlemeleri tuzla buz oldu. Fakat mutlaka karşınıza aynı duyguları paylaşabileceğiniz insanlar çıkıyor,  bizim için en önemlisi kafamızı çevirdiğimiz zaman birbirimize güvenebileceğimizi bilmek diyen Bağzıları tüm enerji ve tutkularıyla yola devam etmekte.

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
BAĞZILARI, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ