KAAN BOŞNAK

Sabahattin Kaan Boşnak (d. 4 Eylül 1992), Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun vokali ve gitaristi olması ile tanınan Türk müzisyen. Müzisyenliğinin yanı sıra edebiyat yönü de oldukça gelişmiş olan Boşnak, daha lise yıllarında Genç Praksis dergisini çıkarmış, bloglarda yazmış, At Kafası fanzinde, Fil & Toz ve OT dergilerinde de yazıları yayınlanmıştır.

Marmara Üniversitesi Edebiyat Bölümü öğrencisi olan Boşnak, 3 Maymun isimli grubu kurup, solistliğini yapmış fakat sonradan grup dağılmıştır. Boşnak, müzik kariyerinde Nick Cave, Erkin Koray, Kesmeşeker ve Cemiyette Pişiyorum'dan etkilenmiştir.

Bağımsız rock türünde müzik yapan Kaan Boşnak, 2011 yılında Engin Sevik ile beraber kurduğu Yüzyüzeyken Konuşuruz grubuyla başlarda yayınladığı videolar ile dinleyicilerinden beğeni topladı. 2013 yılında ilk albümleri 'Evdekilere Selam' sayesinde daha geniş kitlelere ulaştılar. İlerleyen zamanda sırasıyla Can Tunaboylu, Can Kalyoncu ve Baran Ökmen'in de katılımıyla grup son haline ulaştı. 2014 yılında Otoban Sıcağı ve 2018 yılında Akustik Travma albümleriyle popülariteleri de hızla arttı. Bunun yanı sıra Ne Farkeder, Canavar, Sandal, Boş Gemiler ve 2020 yılında New York Red Bull Müzik Stüdyoları'nda analog kaydettikleri Kazılı Kuyum teklilerini dinleyiciye sundular. Aynı zamanda Bostancı Gösteri Merkezi'nde 5000 kişiye verdikleri en büyük tek konserlerinin belgeseli de bulunmaktadır.

 

Solo kariyeri

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun yanı sıra yalnızca Kaan Boşnak ismiyle de şarkılar yayınlamıştır. 2017'de Güzel Değil, Yorgunum ve Ağrılar ve Yıkılma Sakın singlelarını yayınlamıştır. Ardından 2018 yılında Demos isimli 5 şarkıdan oluşan EP'sini dinleyenlerin beğenisine sunmuştur. 2019 yılında Sansar Salvo ile Koptu Kayış ve Anıl Piyancı ile Varsın isimli düetlerini yayınlamıştır. 2020 yılında Tutunamayanlar dizisinin müziklerini 6. bölümden itibaren Ali Saran ile birlikte üstlenmiş, dizinin 11. bölümünde (24 Mart 2020) Tutunamayız isimli, dizi için yazdığı yeni şarkısı da yayınlanmıştır.

Stüdyo Albümleri
Evdekilere Selam (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Albüm/ 2013)
Otoban Sıcağı (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Albüm/ 2014)
Akustik Travma (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Albüm/ 2018)

Single'ları
Güzel Değil (Kaan Boşnak/ Single/ 2017)
Ne Farkeder (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2017)
Canavar (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2017)
Sandal (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2017)
Yorgunum Ve Ağrılar (Kaan Boşnak/ Single/ 2017)
Yıkılma Sakın (Kaan Boşnak/ Single/ 2017)
Demos (Kaan Boşnak/ EP/ 2018)
Boş Gemiler (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2018)
Koptu Kayış (Sansar Salvo feat. Kaan Boşnak/ 2019)
Varsın (Kaan Boşnak & Anıl Piyancı/ Single/ 2019)
Ölsem Yeridir (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2019)
Kazılı Kuyum (Yüzyüzeyken Konuşuruz/ Single/ 2020)
Tutunamayız (Kaan Boşnak/ 2020)
Bırakma Kendini (Kaan Boşnak/ 2020/ Single)
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
KAAN BOŞNAK, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ