FERİDE HİLAL AKIN

Müzisyen, pop müzik şarkıcısı, dizi oyuncusu. 18 Haziran 1996, İstanbul doğumlu. Uzun yıllardan itibaren Ankara'da yaşayan Feride Hilal Akın liseyi burada bitirdi. İlk sahne deneyimini 17 yaşında başlamıştır. Alternatif, enstrümantal, etnik, elektronik ve film müzikleri ilgilendiği ve keyif aldığı türlerdir. Sosyal Medya üzerinden yayınladığı müzik videoları ile dikkat çeken Feride Hilal Akın, Türk Pop Müziğinin sevilen şarkıcıları tarafından söylenmiş şarkıları yeniden yorumlayıp bu videoları sosyal medya üzerinden paylaşınca dikkat çekmeyi başarmış ve takipçi sayısını hızla arttırmıştır.

Adele, Rihanna, Amy Winehouse, Şebnem Ferah, Sezen Aksu ve Sıla hem şarkı yazarı hem solist olarak çok sevdiği ve keyif aldığı isimler arasındadır. Oyuncu olarak özellikle Serenay Sarıkaya’yı çok beğendiğini dile getirmiştir.

Dizi oyunculuğuna Yeni Gelin dizisinde Şirin karakteriyle başladı. Diziye dahil oluşu ise, Yeni Gelin dizisinin jenerik müziğini söylemek için stüdyodayken dizinin hem yönetmeni hem de yazarı Ersoy Güler’le tanışması diziye dahil olmasını sağladı. Partneri Onur Baytan'la diziden öncede çok yakın iki arkadaşlardır.

Feride Hilal Akın, Yeni Gelin dizisinde Şirin Bozok rolünde, “Ferhat’ın, fettan Şirin’i; Hazar’ın başının püsküllü bela kardeşidir. Asiye ve Kalender’in biricik kızları, Hazar’ın kız kardeşidir. Enerjik, delidolu, eğlenceli biridir..
Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
FERİDE HİLAL AKIN, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ