BİLAL SONSES

Bilal Sonses, 28 Ekim 1989 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlkokul ve lise eğitimini Fatih'te tamamlayan Sonses turizme olan merakından dolayı "Mehmet İhsan Mermerci Turizm Otelcilik Lisesi'ne" kayıt olmuştur. Lise eğitimini tamamlayan Bilal Sonses daha sonrasında "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde" Ön Lisans programı ile 2 yılda eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise "Düzce Üniversitesi'nde" sürdürmeye devam etmektedir.

Başarılı genç popçunun boyu 1,76 m dir ve Türk erkekleri için ideal boydadır. Sonses'in kilosu ise boyuyla orantılı olarak 70 tir.

Bilal Sonses, hayatını değiştirecek olan YouTube'da 2015 yılında kendi isminde bir kanal açmıştır. Bu YouTube kanalına kendi bestelerini yüklemiş ayrıca söylediği cover parçaların videolarını da yüklemiştir. Bu videolar ile tanınmaya başlayan yakışıklı şarkıcı, Ayla Çelik'in Bağdat isimli parçasını seslendirdiği videoyu Youtube hesabında yayınlayınca olan oldu ve Bilal Sonses tüm Türkiye tarafından tanınan ve beğenilen bir şarkıcı oldu.

Bilal Sonses isimli YouTube kanalının 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Daha sonra Sonses, Netd müzikle yaptığı anlaşma ile 'Son olarak iki kelime' adlı şarkısı bu kanalda yayınlanmış ve kendi rekorunu kırarak ilk haftasında 1 milyon'dan fazla dinlenmeyi başarmıştır.

Single'ları

"İnat Keçi" (2019)

"İçimden Gelmiyor" (ft. Bengü) (2019)

"Sevme" (2019)

"Sen Aldırma" (ft. Reynmen) (2019)

"Neyim Olacaktın?" (2019)

"Cennetten Çiçek" (2019)

"Sende Kaldı Yüreğim" (ft. Derya Bedavacı) (2020)

"Sonu Gelmez" (ft. Seda Tripkolic) (2020)

"Yara" (ft. Ziynet Sali) (2020)

"Görmedim Sen Gibi" (2020)

"Nefret" (2020)

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
BİLAL SONSES, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ