ALEYNA TİLKİ

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyona çıkmıştır. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer alan Tilki, single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlenmiştir.  Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakalamıştır. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükselmiştir. Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımlamış ve Türkiye'de aynı listede 1 numara olmuştur.

SİNGLE:

"Cevapsız Çınlama" (2016) - Türkiye'de #2, "Sen Olsan Bari" (2017) - Türkiye'de #1, "Yalnız Çiçek" (2018), "Dipsiz Kuyum" (2018), "Nasılsın Aşkta" (2019)

ÖDÜLLERİ VE ADAYLIKLARI:

 2016    Radyo Aydın Müzik Ödülleri    Yılın Düeti    "Cevapsız Çınlama"    Kazandı   

2017    Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan    Aleyna Tilki    Kazandı   

En İyi Klip    "Sen Olsan Bari"    Adaylık

Yılın Şarkısı    Adaylık

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
ALEYNA TİLKİ, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ