EKİN UZUNLAR

Ekin Uzunlar, 21 Ağustos 1991 yılında Ayten- Ercüment Uzunlar çiftinin oğlu olarak İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Arnavut göçmeni olup, annesi ise Çaykaralıdır.

Uzunlar, babasını 2002 yılında henüz 11 yaşındayken beyin kanaması ve kalp krizi sonucu kaybetmiştir. Yakışıklı sanatçının hobilerinin arasında; yürüyüş yapmak, ava çıkmak, kamp kurmak ve bilgisayar oynamak yer almaktadır.

KARİYERİ:

Kemençe ile tanışması 7 yaşında akrabalarından olan Ahmet Taka aracılığıyla ve dayısının aldığı bir hediye ile başlamıştır. 11-12 yaşlarında sahne almıştır. Profesyonel olarak ise 15 yaşında sahneye çıkan Uzunlar, günümüz Karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyerek kendi tarzını ortaya koymuştur. Gün geçtikçe başarılı bir şekilde ilerlediği bu yolda ustaca çaldığı kemençeyi kendi kendine öğrenmiştir. Ayrıca Ekin Uzunlar, Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Teona isimli Karadeniz grubunda bir süre kemençe sanatçısı olarak çalışmış ve Karadeniz’in önde gelen sanatçılarıyla aynı sahneyi paylaşmıştır. Son yıllarda duyduğumuz bir çok hit Karadeniz şarkısının kemençesinde yakışıklı sanatçı Ekin Uzunlar’ın imzası bulunmaktadır. Bir çok film ve dizi müziğinde de onu görmek mümkündür. Her geçen gün daha da büyük kitlelere ulaşan Uzunlar, sergilediği Jazz performansı ve Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl gibi isimlerin şarkılarında çaldığı kemençeyle sınırları zorlamaya devam etmektedir. Yakın zamanda sevenlerine ve dinleyenlerine ilk albümünü sunma hazırlığında olan Ekin Uzunlar' ın adını yakında çok daha fazla duyacağımız kesin.

Gönüllerde taht kuran Sihirli Parmaklar Ekin Uzunlar, 2013 yılında Tepenin Uşakları isimli bir Karadeniz filminde Mecnun karakterine hayat vermiştir. Ayrıca 2011 yılındaki Sümela’nın Şifresi ve 2015 yılındaki Bizim Hikaye filmlerinin soundtracklerine kemençesi ile eşlik etmiştir. Ayrıca sevilen ve başarılı dizilerden birisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın soundtracklerine sevilen Karadeniz sanatçısı Selçuk Balcı ile beraber kemençe çalmıştır.

SİNGLE ÇALIŞMALARI:

Sır (2012), Rüzgar ve Çaykara Dağları (2013), Sensiz Geceler (2014), Alışamadı Gönlüm (2015), Duy Sesimi (2016), Son Bir Kez ( 2018), Hüznün Gemileri (2018), Göze Geldik (2018), Yokluğunun Kefeni (2019)

ÖDÜLLERİ:

İstanbul Üniversitesi 5. Altın 61 Karadeniz’in Enleri Ödülleri 2018 ( En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı / Yılın En İyi Karadeniz Şarkıları: Hüznün Gemileri, Son Bir Kez)

Altın İstanbul Ödülleri 2019 ( Yılın En İyi Çıkış Yapan Karadeniz Sanatçısı)

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü (Yılın En İyi Kemençe Virtüözü)

4. Taksiciler Ödül Töreni 2019 (Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı)

Mood Yaz Ödülleri

KTÜ Medya Ödülleri 2019

Organizasyon ve Sanat Danışmanı: info@benjaminkaya.com    İletişim: +90 (533) 527 07 21
EKİN UZUNLAR, Menajeri, Resmi Web sitesi, iletişim telefonu, Hakkında, Yetkili menajeri kimdir, menajerlik firması, biyografisi, mail adresi, sahne fiyatı, konser organizasyon fiyatı, booking menajeri, kaşesi ne kadar, konser ücreti ne kadar, konser bütçesi ne kadar, festival konser fiyatı, bahar şenlikleri konserleri, bayi toplantısı, etkinlik, tanıtım toplantısı, fuar organizasyonu vb bilgiler için sanatçı ile ilgili Doğru Kurumsal ve Detaylı bilgi almak için bizimle iletişim kurunuz.
Benjamin Kaya
BURADA KİMLER VAR
Aradığınız Tüm Sanatçılar ve Kariyerleri Hakkında Merek Ettiğiniz Herşey Burada
TÜM SANATÇILAR İÇİN TILAYINIZ